Αίολος Asian Restaurant

Σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Πάρου, δημιουργήθηκε ένα εστιατόριο που στο όνομά του κρύβεται όλη η ιστορία των Κυκλάδων. Το εστιατόριο Αίολος Asian Restaurant στην περιοχή Λιβάδια της Νάουσας, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Στην αγκαλιά του ξενοδοχείου Astir of Paros , μπήκε το Αίολος Asian Restaurant με μια πανδαισία ασιατικών πιάτων με αιγαιοπελαγίτικο φόντο. Το Αίολος είναι με τέτοιο τρόπο χτισμένο, ώστε να θυμίζει αρχαία ερείπια. Είναι διακοσμημένο μοναδικά με ξεχωριστούς πίνακες και γλυπτά διάσημων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών περιτριγυρισμένο από τροπικά φυτά και φοίνικες, που συμπληρώνουν το μοναδικό σκηνικό.

To βραβευμένο εστιατόριο με τις μοναδικές γεύσεις της ασιατικής κουζίνας θεωρείται από τα πλέον καλύτερα της Πάρου. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία προσφέροντας μια ονειρική θέα στον κόλπο των Κολυμπήθρων .

Μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από ιαπωνικά εδέσματα sushi καθώς και κινέζικες δημιουργίες. Η πάπια Πεκίνου, το μοσχάρι Σιτσουάν, τα καβούρια με τσίλι και οι γλυκόξινες γαρίδες είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή του πιάτα.

 

Λιβάδια Νάουσας, Πάρος

Τηλ: 22840 51976