Όστρακο

Το Πίσω Λιβάδι, θα σας πουν οι Παριανοί, είναι μια μικρή Νάουσα, γιατί τα έχει όλα. Και τα έχει όλα γιατί έχει και το Όστρακο, που στέκει εκεί από το 1999 και έχει αγκαλιάσει γενιές.

Έχει την πελατεία του και την έχει χρόνια. Επισκέπτες που πήγαιναν εκεί ως παιδιά, πλέον 23 χρόνια μετά το επισκέπτονται ως γονείς με τα δικά τους παιδιά. Σαν να θέλουν να μεταφέρουν μια καλοκαιρινή παράδοση ή να θέλουν ίσως να θυμηθούν όταν πήγαιναν και οι ίδιοι ως παιδιά.

Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις στην Πάρο, πάντα συνδέονταν με το  Όστρακο. Μέχρι και σήμερα καταφέρνει να αφήνει μια γλυκεία γεύση όπως τα γλυκά του. Η φιλοξενία της κυρίας Κυριακής και η αγάπη σε αυτό που κάνει, είναι που το ξεχωρίζει.

Αν βγάλει ο δρόμος σας στο Πίσω Λιβάδι, κάντε μια στάση στο Όστρακο και εκείνο θα σας ανταμείψει με γεύσεις, που θα φωλιάσουν στη καρδιά σας. Το Όστρακο είναι μια εμπειρία που γίνεται ανάμνηση για χρόνια.

Θα το βρείτε στη στροφή, στην Παραλία στο Πίσω Λιβάδι, πάνω από την ταβέρνα «Ο Σταύρος». Ένα όμορφο μπαλκόνι, απλώνει μπροστά σας όλη τη θέα από το όμορφο λιμανάκι με τα μαγαζιά του.

Το Όστρακο πάντα ήταν διάσημο για τις χειροποίητες βάφλες του. Για τις γευστικές πίτσες του ψημένες στον ξυλόφουρνο και τη μεγάλη ποικιλία των παγωτών του, με τις 30 γεύσεις που θα σε κάνουν τον πιο αναποφάσιστο πελάτη. Φυσικά στην όμορφη πανοραμική του βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε το cocktail, το ποτό σας, κρέπες και νόστιμα burgers.

Πίσω Λιβάδι, Πάρος

 Τηλ: 22840 42698