Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στη Φαίη Σκορδά που βρέθηκε στην Πάρο, μιλώντας για γεγονότα που τη σημάδεψαν, τη ζωή της σήμερα, την βαθιά πίστη της και το νησί της καρδιάς της. Τη δική της πατρίδα… την Πάρο.

Η Πάρος είναι το αγαπημένο της νησί και πατρίδα της τα τελευταία χρόνια, όπου και δραστηριοποιείτo επαγγελματικά μέχρι πρότινος.

«Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο. Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

Συνεχίζοντας την συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στους λόγους που σταμάτησε απο την τηλεόραση, τα γηρατειά και την επιχείρηση που είχε μέχρι φέτος.

“Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά. Δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα… αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί, αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες.  Χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος».

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε για την  βαθιά πίστη της στο Θεό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, το θαύμα που βίωσε ξεναγώντας  τη Φαίη Σκορδά στην εκκλησία της Εκατονταπυλιανής.


*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: “Πρωινό μας”