Η απόλυτη εμπειρία ευεξίας & spa σε 5 ξενοδοχεία της Πάρου

Οι καλοκαιρινές διακοπές απαιτούν χαλάρωση, ξεκούραση και μικρές στιγμές πολυτέλειες που ενδεχομένως κρίνονται απαραίτητες ως επιβράβευση στον εαυτό μας! Η επίσκεψη σε χώρους spa προσφέρουν, χωρίς δεύτερη σκέψη, όλα τα παραπάνω, και κάποια από τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Πάρου υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης.

Summer Senses Luxury Resort
Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο «Anassa Spa» του «Summer Senses Luxury Resort», στο κορυφαίο πολυτελές σπα στην Πάρο, απολαμβάνοντας μια τεράστια γκάμα θεραπειών που θα αναζωογονήσει σώμα και πνεύμα. Αφεθείτε στις ολιστικές θεραπείες σπα και γνωρίστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ανανέωσης.
*Μάρπησσα, Τηλ. 2284093000

Mythic Paros
To «Cavo Senso Spa» σας προτρέπει να εκμεταλλευτείτε την ενεργειακή δύναμη που πηγάζει από αυτό το υπέροχο μέρος, επιλέγοντας μία από τις πολλές θεραπείες. Η ατμόσφαιρα και μόνο θα σας αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις και θα δώσει άλλη αίσθηση στις διακοπές σας.
* Αγ. Ειρήνη, Τηλ. 6936783478

Minois Village Boutique Suites & Spa
Κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε και νιώστε την απόλυτη αναζωογόνηση στον καινούριο και υπερσύγχρονο χώρο του «Spa Thalassa». Επιλέξτε ανάμεσα σε θεραπείες σώματος και προσώπου και μην αντισταθείτε στην υπηρεσία εξατομικευμένων θεραπειών σύσφιξης και lifting, προσαρμοσμένων σε κάθε τύπο δέρματος. Το spa περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα, χώρο για ποδόλουτρα, χώρο για χαλάρωση με θερμαινόμενες ξαπλώστρες, τζακούζι, και χώρο για θεραπείες ομορφιάς.
*Παράσπορος, Τηλ. 2284023555

PAROCKS Luxury Hotel & Spa
Η εσωτερική πισίνα, το χαμάμ, η σάουνα, τα δωμάτια θεραπειών και το γυμναστήριο, είναι όλα στην υπηρεσία της προσωπικής σας ευεξίας. Χαλαρώστε και αφήστε την πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα των θεραπευτών να σας ξεναγήσει σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι αναζωογόνησης για το σώμα και το πνεύμα.
* Αμπελάς, Τηλ. 2284440500

Poseidon of Paros Hotel & Spa
Xαμάμ και τζακούζι, θερμαινόμενες καρέκλες και ποδόλουτρο, ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, γυμναστήριο και γήπεδο τένις, υπόσχονται πλήρη χαλάρωση στο «Poseidon of Paros Hotel & Spa». Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο spa προέρχονται από ελληνική εταιρεία, κάνοντας την εμπειρία αναζωογόνησης ακόμη πιο μοναδική.
*Χρυσή ακτή, Τηλ. 2284042650