Η Don Blue Yachting μας ταξιδεύει στην Πάρο και τις Κυκλάδες

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, Κυκλάδες και «Don Blue Yachting»! Η δημοφιλής εταιρία ενοικίασης σκαφών, με στόλο που αποτελείται από 15 φουσκωτά σκάφη μήκους 9-14 μέτρων, χωρητικότητας 9 ατόμων, αλλά και σκάφη με δυνατότητα διαμονής σε αυτά. προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσει κανείς την ομορφιά των Κυκλάδων με ένα διαφορετικό τρόπο, να ταξιδέψει σε μέρη που δεν είναι προσβάσιμα παρά μόνο με σκάφος.

Οι άνθρωποι της «Don Blue Yachting» έχουν σχεδιάσει, μάλιστα, 22 προτεινόμενες διαδρομές, με κύρια σημεία αναχώρησης την Πάρο και την Μύκονο, που καλύπτουν το σύνολο του συμπλέγματος, συμπεριλαμβάνοντας εκτός από τα νησιά και αρκετές βραχονησίδες που διαθέτουν μοναδικής ομορφιάς παρθένες παραλίες, κολπίσκους, θαλάσσιες σπηλιές. Για όλα τα παραπάνω, μα κυρίως για την υπέροχη αυτή ιδέα, μιλά ο Νικόλας Κυριακόπουλος, Founder, CEO, της «Don Blue Yachting»…

kiriakopoulos

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για την «Don Blue Yachting»;
Η ιδέα ξεκίνησε από την αγάπη μας για τα ταξίδια. Ξεκίνησα να ταξιδεύω με την μοτοσικλέτα μου σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αυτός ο τρόπος ταξιδιού με έκανε να συνειδητοποιήσω πως κάθε μέρος διαθέτει ομορφιές που δεν περιγράφονται στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Κάποια στιγμή λοιπόν, ενώ βρισκόμουν διακοπές σε ένα νησί του Αιγαίου, έκανα μια εκδρομή με σκάφος, ανακαλύπτοντας ομορφιές και μέρη που δεν θα τα γνώριζα, αν δεν επέλεγα τον συγκεκριμένο τρόπο.

Σε ποια νησιά δραστηριοποιείστε;
Οι βάσεις μας είναι το νησί της Μυκόνου και η Αθήνα, δίνοντάς μας την δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών σε όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, καθώς και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου. Ωστόσο, η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, μας έκανε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο δημιουργίας βάσης στην Πάρο, το οποίο και υλοποιήσαμε το 2020. Παρουσιάζει εξαιρετικό τουριστικό ενδιαφέρον, διαθέτοντας επισκέπτες που αναζητούν τις ποιοτικές υπηρεσίες μας, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει μαγευτικά σημεία που μπορείς να προσεγγίσεις μόνο με σκάφος.

Με καταγωγή από τη Μεσσηνία, γιατί είπατε «ναι» στις Κυκλάδες;
Για αρκετό καιρό ταξίδεψα σε διάφορα ελληνικά νησιά, επισκεπτόμενος σημεία που με εντυπωσίαζαν και με έκαναν να αγαπήσω τη θάλασσα ακόμα περισσότερο. Οι Κυκλάδες, και ειδικότερα η Πάρος και η Μύκονος, αποτέλεσαν το ιδανικότερα σημεία για να υλοποιήσω αυτό που είχα σκεφτεί.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε;
Μια από τις σημαντικότερες δυσκολίες είναι ο καιρός. Οι Κυκλάδες φημίζονται για τους ανέμους τους. Τα σκάφη μας είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια των επιβαινόντων. Το σημαντικότερο όμως είναι οι εκδρομές να γίνονται στις καταλληλότερες καιρικές συνθήκες προκειμένου οι πελάτες μας να απολαύσουν στο 100% την μοναδική αυτή εμπειρία.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;
Η «Don Blue Yachting» διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 15 φουσκωτών σκαφών, μήκους 9-14 μέτρων, έτους κατασκευής 2017 και μετά. Τόσο η σχεδίαση, όσο και η ποιότητα κατασκευής είναι προσαρμοσμένη 100% στις υπηρεσίες της εταιρίας μας και στις συνθήκες των Κυκλάδων. Αυτό μας παρέχει την δυνατότητα ποιοτικών υπηρεσιών, με ασφάλεια και άμεση εξυπηρέτηση.

Διαθέτουμε 24 προτάσεις ημερήσιων εκδρομών (daily private cruises) που συμπεριλαμβάνουν τις Κυκλάδες, την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα νησιά του Σαρωνικού, στις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να προσεγγίσει παραλίες και σημεία που είναι προσβάσιμα μόνο με σκάφος, αλλά και σημεία διάσημους προορισμούς. Παρέχουμε την δυνατότητα μεταφορών, είτε στο ίδιο το νησί (boat transfer), είτε σε άλλα νησιά (island hoping). Αποτελεί μια πολύ διάσημη και χρήσιμη υπηρεσία, για όσους επισκέπτονται τα νησιά, καθώς αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, ιδίως τους μήνες αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας.
Οι εκδηλώσεις στο σκάφος (on board events) αποτελούν μια δραστηριότητα η οποία παρουσιάζει αυξανόμενη απήχηση στους επισκέπτες των νησιών και όχι μόνο. Είναι αρκετοί αυτοί που επιλέγουν την «Don Blue Yachting», προκειμένου να οργανώσουν ένα πάρτι γενεθλίων, bachelor, bachelorette, ρομαντική πρόταση γάμου ή απλά να διασκεδάσουν private με την παρέα τους. Η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε αξέχαστες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες από Ελλάδα και εξωτερικό επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ομαδικές εκδηλώσεις (team –building events). Το πολυάριθμο του στόλου και η εμπειρία μας παρέχει την δυνατότητα διοργάνωσης και υλοποίησης εκδηλώσεων αυτού είδους. Τέλος, η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα ενοικίασης σκαφών, χωρίς καπετάνιο (bareboat service) για όσους διαθέτουν δίπλωμα ταχυπλόου, καθώς την υποστήριξη μεγάλων yacht, που επισκέπτονται την Πάρο και την Μύκονο και επιθυμούν την ενοικίαση συνοδευτικού σκάφους με ή χωρίς καπετάνιο (tender service).

Έχετε επώνυμους πελάτες;
Οι Κυκλάδες αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή των επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάθε καλοκαίρι, πολλοί διάσημοι να επιλέγουν ένα από τα νησιά των Κυκλάδων για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο, θάλασσα και κουζίνα. Οι ποιοτικές υπηρεσίες μας και τα καλοσχεδιασμένα σκάφη μας, αποτελούν την πρώτη επιλογή στις προτάσεις των συνεργατών μας. Άνθρωποι προβεβλημένοι από τον χώρο της showbiz, μόδας, αθλητισμού, τέχνης, επιχειρηματικότητας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις. Ενδεικτικά θα μπορούσα να αναφερθώ: Kendall Jenner, Paris Hilton, Andriana Lima, Lindsay Lohan, Manuel Neuer, Isabel Goulart, Kevin Trapp, Nina Kraviz, TiffanyTrump. Κάθε πελάτης μας είναι για εμάς μοναδικός, είτε είναι προβεβλημένος είτε όχι. Αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σεβασμό.

www.donblue.gr

Social media: findus.donblue.gr