Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι διακοπές στην Πάρο και οι φωτογραφίες με παιδιά και φίλους

Στην Πάρο, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, περνά το καλοκαίρι της η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της μετά το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια επιλέγει κάθε χρόνο το νησί για τις διακοπές της, αφού εκεί διατηρούν το εξοχικό τους σπίτι με τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό.

 

Η παρουσιάστρια βρίσκεται μόνη της αυτή τη περίοδο στο νησί, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές με τα παιδιά και κάποιους καλούς φίλους. Όπως έχει δηλώσει το παρελθόν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, τον κρατούν μακριά τους για τον Ιούλιο, ενώ τον Αύγουστο απολαμβάνουν πάντα όλοι μαζί τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλη περνάει τον χρόνο της διασκεδάζοντας με τα παιδιά της στη θάλασσα, κάνοντας παράλληλα τα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου, στην Παροικιά. Οι φίλοι δεν λείπουν απο κοντά της, με την οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη -για παράδειγμα- να μοιράζεται με τη Σταματίνα κάποιες χαλαρές στιγμές.

Αγαπημένη της συνήθεια, οι βραδινές βόλτες στα σοκάκια της Νάουσας που κλείνουν με ένα καλο γεύμα με φίλους στο αγαπημένο της στέκι, το Barbarossa.