Η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί γιατί «λάτρεψε» την Πάρο

Η δική της σχέση αγάπης με την Πάρο κρατά αρκετά χρόνια, καθώς αποτελεί από τους πρώτους προορισμούς που επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο καλλιτέχνης διατηρεί σπίτι στο όμορφο κυκλαδονήσι κι έτσι η Ζέτα Μακρυπούλια μπόρεσε να γνωρίσει το μέρος αυτό σχεδόν σαν μόνιμη κάτοικος.

«Η Πάρος είναι ένα ακόμη κόσμημα των Κυκλάδων και της χώρας μας! Συνδυάζει έντονη ζωή για τους λάτρεις της διασκέδασης, αλλά και μοναδική ηρεμία για εκείνους που αγαπούν τις ήσυχες διακοπές κοντά στη φύση», αναφέρει χαρακτηριστικά η λαμπερή Ζέτα.

Ζέτα-Μακρυπούλια

Το ζευγάρι περνά ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στο νησί, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθώντας να χαλαρώνει στις αγαπημένες του παραλίες, να δοκιμάζει τοπικές σπεσιαλιτέ, να ανακαλύπτει κρυφά μέρη κάνοντας πεζοπορία. «Στο νησί μπορείς να βρεις καταπληκτικό φαγητό, μαγικές παραλίες, πολλά γραφικά χωριά, καθώς και υπέροχες διαδρομές για πεζοπορία», συμπληρώνει η οικοδέσποινα του ANT1.

Η ίδια, όμως, καταλήγει με το πιο σημαντικό συναίσθημα για εκείνη, όταν επισκέπτεται την Πάρο, αυτό της φιλοξενίας: «Το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι πως οι κάτοικοι είναι φιλόξενοι, χαμογελαστοί και πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν για το οτιδήποτε… Αυτό λάτρεψα από την πρώτη στιγμή».