Βιβή Βασιλού: Τα χειροποίητα σανδάλια της έγιναν μόδα

Ανήσυχο πνεύμα, καλλιτεχνική φύση, λάτρης της μόδας και της δημιουργίας, η Βιβή Βασιλού είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ρίσκαρε και πέτυχε πολλά. Αφήνοντας την πολύβουη ζωή στην Αθήνα, εγκατέλειψε τη μεγαλούπολη για να βρεθεί στην Πάρο και να τα καταφέρει περίφημα φτιάχνοντας το brand «Tailored».

Με δεκάδες επώνυμες να προτιμούν τα σανδάλια της, όπως οι Δέσποινα Καμπούρη, Μαντώ Γαστεράτου, Ήβη Αδάμου, Αγγελική Δαλιάνη, Μαρία Κορίνθου, Ελένη Χατζίδου, Τόνια Δημητρίου, Sarah Denizz, και ένα account στο Instagram με πολλές χιλιάδες ακολούθους, η Βιβή μιλά για το πώς χτίστηκε όλο αυτό, σιγά και σταθερά, δύσκολα αλλά ανοδικά.

«Μετα τη μετακόμιση στο νησί της Πάρου, έπρεπε να βρω κάτι να ασχοληθώ για να γεμίσει ο χρόνος μου. Ξεκίνησα με κοσμήματα, με αναπαλαίωση επίπλων, κατασκευή πινακίδων σε ξενοδοχεία. Μια μέρα ο σύντροφος μου, είδε σε ένα site χειροποίητα σανδάλια και η ιδέα έπεσε στο τραπέζι! Έτσι, δειλά δειλά ξεκίνησα το 2016 με τη κατασκευή τους», εξηγεί.

«Μου αρέσει να δουλεύω με φυσικά υλικά και δέρμα. Όλα τα σανδάλια είναι 100 % δερμάτινα ελληνικής κατασκευής. Τα χρώματα ποικίλουν για να καλυφθεί κάθε απαίτηση και ανάγκη! Έχουμε παστέλ παλέτες, αλλά και έντονα ζωηρά χρώματα. Επίσης αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για βαφτιστικά αλλά και νυφικά παπούτσια. Φέτος, έχουμε τη συλλογή Anatomic σε πολλά παιδικά σχέδια αλλά και γυναικεία. Σίγουρα το στρας φέτος έχει τη τιμητική του και εμείς το έχουμε δείξει με το παραπάνω! Τα φτερά είναι μια ακόμη τάση και έχουν μπει στη συλλογή μας», προσθέτει.

Σανδάλια Tailored

Το μονόγραμμα στα σανδάλια είναι εμπνευσμένο από την Πάρο και τις παραλίες. Άλλωστε, η Βιβή ήθελε να δώσει ένα χαρακτήρα στις δημιουργίες της και με έναν τρόπο τα πάντα να είναι άμεσα συνυφασμένα με τη νησιωτική ατμόσφαιρα.

Για το τέλος, μιλά για το νέο της εγχείρημα, που δεν είναι άλλο από ένα showroom: «Μας το ζητάνε κάθε χρόνο! Πολλοί Έλληνες, Κύπριοι αλλά και τουρίστες του εξωτερικού μας ψάχνουν. Θέλουν ένα χώρο να επισκεφτούν και να δουν από κοντά τη συλλογή μας. Έτσι, φέτος, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το showroom, εξω από το χωριό των Λευκών, σε ένα εξωτικό περιβάλλον που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό μέρος προς τους πελάτες μας, με παιδική γωνία για την ενασχόληση των μικρών μας φίλων, όσο η μαμά ψωνίζει, να προσφέρουμε καφέ, σούμα (τοπικό ποτό της Πάρου) και ένα καναπέ να ξαποστάσουν από τις βόλτες».

Σανδάλια Tailored

INFO
Περιφερειακή οδός Παροικιάς-Λευκών, Πάρος

Τηλ: 6984734547