Η Πάρος των Πρωταθλητών

Πέραν της Πάρου που γνωρίζουμε όλοι, την κοσμοπολίτικη, την παραδοσιακή, την ιδανική για οικογενειακές και όχι μόνο, διακοπές, υπάρχει και η Πάρος των Πρωταθλητών.

Όλων εκείνων των ανθρώπων που χαρίζουν στη χώρα μας διακρίσεις και δόξα. Η Πάρος ξεχώρισε και πάλι, με την 16 χρονη αθλήτρια Μαρία Ελένη Καλακώνα, η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία ilca 4 (laser), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Αίγιο απο τις 5-9 Σεπτεμβρίου.

Πάρο των Πρωταθλητών

 

Η 16χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, του πολυνίκους για ακόμη μια φορά, Ναυτικού Ομίλου Πάρου, κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση μεταξύ των αθλητριών, όλων των ναυτικών Ομίλων που έλαβαν μέρος. Μέσα απο 9 συγκλονιστικές ιστιοδρομίες, η Μαρία Ελένη Καλακώνα ανέδειξε για ακόμη μια φορά την Πάρο των Πρωταθλητών, σηκώνοντάς τη στο υψηλότερο βάθρο.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των υπολοίπων αθλητών του ομίλου με διακρίσεις στην πρώτη δεκάδα. Μια ακόμη εξαιρετική διάκριση για την Πάρο και φυσικά πολλά είναι τα συγχαρητήρια, όχι μόνο στους αθλητές, αλλα και στην προπονήτρια των παιδιών του Ομίλου Πάρου, κυρία Σταυρούλα Θεοχάρη.

Ναυτικός Όμιλος Πάρου