Λογαράς

Νοτιοανατολικά της Πάρου αμέσως μετά το Πίσω Λιβάδι βρίσκεται ο παραθαλάσσιος οικισμός Λογαράς. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ηρεμία στις διακοπές τους, με πολλές επιλογές σε διασκέδαση και καλό φαγητό. Παραδοσιακά παραθαλάσσια ταβερνάκια, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, μίνι μάρκετ, θα τα βρείτε όλα στον μικρό οικισμό. Μακριά από την πολύβουη Νάουσα και Παροικιά, ο γραφικός Λογαράς, θα σας συστήσει την παραδοσιακή πλευρά της Πάρου.

Ο δρόμος από το Πίσω Λιβάδι για τον Λογαρά, αγκαλιάζει έναν μικρό λόφο. Από την στροφή του θα απολαύσετε τη θέα από την πανέμορφη αμμουδερή ακρογιαλιά του. Παραθαλάσσια κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής καταλύματα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του. Ο Λογαράς είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν επιθυμούν πολλές μετακινήσεις.

Γραφικά ταβερνάκια απλώνονται κατά μήκος της αμμουδιάς ανάμεσα στα αρμυρίκια της παραλίας. Αν η καρδιά σας λαχταρήσει αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, ένα καλοστημένο και αμφιθεατρικά τοποθετημένο με θέα το Αιγαίο εστιατόριο το Mango Pizza & Pasta Restaurant, είναι ίσως ένα από τα πιο must σημεία του νησιού.