Ramnos Café

Στο Ramnos Café στο ορεινό χωρίο Λεύκες, θα βρείτε το καλύτερο brunch της Πάρου και όχι μόνο. Όπως μπαίνετε στο χωρίο των Λευκών, στο κέντρο του νησιού, θα συναντήσετε ένα γραφικό μαγαζί με το όνομα Ramnos.

Το πρώτο πράγμα που θα σας εντυπωσιάσει, είναι η πανοραμική του θέα που απλώνεται μέχρι τις νοτιοανατολικές ακτές του νησιού και χάνεται προς τη Νάξο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τον πρώτο σας καφέ και ένα παραδοσιακό πρωινό με φρέσκα παραδοσιακά υλικά. Ή να συνεχίσετε πιο αργά με ένα πλούσιο brunch και μια δροσερή φρέσκια λεμονάδα.

Αν όμως το επισκεφτείτε πιο αργά προς το απόγευμα, τα γλυκά του θα σας δώσουν ενέργεια για να συνεχίσετε τις νυχτερινές σας περιπλανήσεις, στα σοκάκια του νησιού. Μπορεί όμως και να σας συνεπάρει τόσο το μαγευτικό φυσικό τοπίο των Λευκών, που να περάσετε στο τέλος όλο σας το βράδυ εκεί, απολαμβάνοντας τα δροσερά του cocktails.

Στο Ramnos café θα συναντήσετε το οικείο με τη παράδοση. Τη φιλοξενία των νέων ανθρώπων του, που συνεχίζουν την παράδοση της γιαγιάς τους. Που θέλουν να προσφέρουν με αγάπη ό,τι τους χαρίζει καθημερινά ο τόπος τους. Εμπειρίες, αναμνήσεις, συναισθήματα, νοστιμιά, φροντίδα και ένα μέρος για να επιστρέψεις… Ένα μέρος προσιτό, να το νιώθει κανείς σαν δικό του. Ένα μέρος που θα το σκέφτεται, θα τον ηρεμεί και θα τον κάνει να χαμογελά.

Αν αγαπάτε την ηρεμία ή θέλετε να αποτραβηχτείτε απο την πολύβουη Νάουσα και Παροικιά, στις Λεύκες θα βρείτε το ησυχαστήριό σας.

Λεύκες, Πάρος

Τηλ: 22840 44019