Νaoussa Hills Boutique Resort

Το «Νaoussa Hills Boutique Resort», δεσπόζει χτισμένο στους Λόφους της Νάουσας ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με τα γειτονικά νησιά να απλώνονται σε απόσταση αναπνοής, η Νάξος, η Μύκονος, η Τήνος ακόμη και Ικαρία. Σε απόσταση μόλις 3 km από το κέντρο της Νάουσσας και σε απόσταση 5 λεπτών από τις πιο όμορφες παραλίες της Πάρου, με θέα που κόβει την ανάσα.

Δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει πελάτες που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα ήρεμο, πολιτισμένο, αισθητικά και αρχιτεκτονικά πολυτελές περιβάλλον, με μια διάχυτη αίσθηση πολυτέλειας που πηγάζει μέσα από την απλότητα και το μέτρο της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και φιλοσοφίας.

Το «Νaoussa Hills Boutique Resort», είναι ένα ολοκαίνουριο πολυτελές οικιστικό συγκρότημα που αποτελείται από δωμάτια, σουίτες, διαμερίσματα, 2όροφες αυτόνομες μεζονέτες και lofts με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών για μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Τα δωμάτια μας έχουν διακόσμηση σε μινιμαλιστικό στυλ με πολύχρωμες πινελιές και προσφέρουν απεριόριστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Νάουσα, Πάρος

Τηλ. 2284055022

Email:info@naoussa-hills.gr

Site: naoussa-hills.gr