Ο «Βασιλιάς του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, στην Πάρο

Οι ομορφιές της Πάρου φαίνεται ότι γοήτευσαν ακόμη και τον «Βασιλιά του Instagram»-κακομαθημένο Playboy, Νταν Μπιλζέριαν, που έκανε στάση στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με το υπερπολυτελές σκάφος του.

Έχοντας συντροφιά, ως είθισται, πληθώρα γυναικών, ο εκκεντρικός γόης επισκέφθηκε τα hot spots γευματίζοντας στο «Barbarossa», όπου και τον απαθανάτισε ο φακός. O 39χρονος, που μετρά 32.000.000 followers στο Instagram και λατρεύει την επίδειξη πλούτου και γυναικών, συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα με τα stories στα social media να πρωταγωνιστούν.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Νταν Μπιλζέριαν, σε νεαρή ηλικία είχε πάρει μέρος στις ναυτικές ειδικές δυνάμεις αλλά δε κατάφερε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση. Όταν τον έδιωξαν από τη σχολή του Πολεμικού ναυτικού,  άρχισε να σπαταλά χρήματα στο πόκερ, να συμμετάσχει σε ταινίες δράσης και να γυρίζει με το πολυτελές του αεροπλάνο σε όλον τον κόσμο με ορδές πανέμορφων γυναικών. Τα τελευταία χρόνια, ο κληρονομός μιας αμύθητης περιουσίας έχει μετατραπεί σε ένα από τα είδωλα του Instagram, που συχνά-πυκνά προκαλεί.