Λογαράς

Η παραλία του Λογαρά, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες παραλίες της Πάρου. Εκτείνεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, περίπου 17 χιλιόμετρα από το κύριο λιμάνι και κέντρο του νησιού, την Παροικιά. Θα τη βρείτε αμέσως μετά τον οικισμό Πίσω Λιβάδι με την ομόνυμη παραλία της.

Η παραλία του Λογαρά αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τα όμορφα καταγάλανα νερά της και την ψιλή και κατάξανθη άμμο της αλλα και για τις θαλάσσια σπορ που προσφέρει.

Ιδανική για θαλάσσιο σκι, ποδήλατο θαλάσσης αλλά και beach volley. Την προτιμούν επίσης οι λάτρεις του snorkeling για τον πλούσιο βυθός της ενώ οι βραχώδεις σχηματισμοί που υπάρχουν στο βόρειο τμήμα της ακτής προσφέρονται για ατελείωτες βουτιές. Η πρόσβαση είναι εύκολη και μπορείτε να έρθετε με το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι σας είτε με λεωφορείο.

Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη, διαθέτοντας beach bar όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά ροφήματα και ελαφριά σνακ, ομπρέλες και ξαπλώστρες. Στην παραλία, θα βρείτε επίσης παραδοσιακά ταβερνάκια με φρέσκα ψάρια και τοπικά φαγητά, ακριβώς πάνω στο κύμα.