Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θυμάται τον γάμο του στην Πάρο

Η Πάρος είχε φορέσει τα γιορτινά της, εκείνο το απόγευμα του Ιουλίου του 2018. Στο πανέμορφο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη, μια ανάσα από τη θάλασσα, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ερχόταν εις γάμου κοινωνίαν με την Έλενα Παπαδοπούλου. Αυτός πρωταθλητής του μπάσκετ, με καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αυτή πρώην διαγωνιζόμενη του «Greece’s Next Top Model».

Πανέμορφοι και οι δύο, έλαμπαν τα πρόσωπα τους από ευτυχία. Δίπλα τους, στην κορυφαία στιγμή της ζωής τους, στο ξεκίνημα της κοινής ζωής τους, όλοι τους οι αγαπημένοι άνθρωποι. Η Πάρος ένωσε για πάντα το ζευγάρι.Το «παρών» στον γάμο έδωσαν δεκάδες πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι του Βλάντο Γιάνκοβιτς, με τον Νώντα Παπαντωνίου να είναι ο κουμπάρος. Οι δυο τους, που τους συνδέει ισχυρή φιλία, συνυπήρξαν σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Ακόμη, στη μαγευτική βραδιά βρέθηκαν και πολλοί αθλητές και φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Δημήτρης Μαυροειδής και πολλοί ακόμη. Από το χαρούμενο γεγονός δεν έλειπε και η αθλητικογράφος, Χριστίνα Βραχάλη, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του ζευγαριού.

Ο Βλάντο πρωτοάκουσε για το νησί από μια θεία της Έλενας, που έχει σπίτι στον Αμπελά, λίγο έξω από την Νάουσα. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του, μαγεύτηκε, έγινε το δεύτερο σπίτι του. «Ένιωσα μια αύρα εξαιρετική. Δεν το περίμενα αυτό που αισθάνθηκα. Όλα ήταν και είναι καταπληκτικά. Ασφαλώς και πηγαίνουμε κάθε χρόνο και περνάμε καταπληκτικά», λέει ο ίδιος.

Στην Πάρο, όπως αναφέρει, αποφορτίζεται. Εκεί βγάζει τα αθλητικά, γίνεται ένα με τους ντόπιους και ξεκουράζεται ψυχοσωματικά. «Πηγαίνουμε και στην Αντίπαρο που όμως είναι περισσότερο εξωτική. Στην Πάρο, έχουμε πολλούς φίλους, πολλά πλέον στέκια, όπου και να πάμε μας περιμένουν χαρούμενοι άνθρωποι, αισιόδοξοι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες που όπως όλοι αντιμετωπίζουν. Απολαμβάνω την Πάρο, λατρεύω τους ανθρώπους της», προσθέτει.