Η Πάρος του Στέλιου Κουδουνάρη

Είναι από τους πλέον ταλαντούχους και καταξιωμένους σχεδιαστές της γενιάς του… Παράλληλα, είναι από τους ανθρώπους που αγαπά την Πάρο σαν ντόπιος και δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τα αγαπημένα του μέρη. Ο Στέλιος Κουδουνάρης απαντά σύντομα αλλά περιεκτικά, αποκαλύπτοντας τι κάνει στο νησί!

Στην Πάρο συνηθίζω να μένω: Τα τελευταία 5 χρόνια που επισκέπτομαι ανελλιπώς το νησί με φιλοξενεί στο σπίτι της η καλή μου φίλη Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι το νησί: Ελευθερία και ανεμελιά. Η Πάρος είναι απενοχοποιημένη και χορτάτη, ο ιδανικός προορισμός μόνο αν είσαι και εσύ το ίδιο.

Αγαπημένη ρουτίνα: Πρωινός καφές στο σπίτι και πρωινό με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα.

Πάρος Top 5:  «Marios», Barbarossa», «Ουζερί των Ναυτικών», «Siparos», «Arodo», «Agosta», «Sommaripa», «Καφέ Καρίνο», «Palm beach».. Δεν είναι 5, αλλά δεν μπορούσα να παραλείψω κανένα από αυτά.

Live like a local: Δεν είναι ακριβώς μυστικό, αλλά είναι τα μακαρόνια με κιμά της κας Χαρούλας στη Μάρπησσα.

Τα must have για τη βαλίτσα των διακοπών:  Λευκά πουκαμισοφορέματα που ταιριάζουν τέλεια με το κυκλαδίτικο τοπίο, τα ελαστικά κλασικά βαμβακερά φορέματα από τη συλλογή μου που είναι διαχρονικά και είναι η καλύτερη βάση για να βάλεις από πάνω καφτάνια ή ζακέτες, μακρυά βαμβακερά φορέματα που ταιριάζουν με φλατ παπούτσια λευκά ή σε έντονα χρώματα που αναδεικνύουν το μαύρισμα, φλατ σανδάλια και μια ζώνη από σχοινί ώστε να δίνεις σχήμα σε ένα φαρδύ ρούχο διακοπών κάθε στιγμή.

 

Ακολουθήστε τον Στέλιο Κουδουνάρη στο Instagram @stelioskoudounaris

Δείτε και αποκτήστε τη συλλογή του στο www.stelioskoudounaris.com