Η Πάρος της Di Petsa

Απόφοιτος του Central Saint Martins, η σχεδιάστρια Di Petsa ταράζει τη fashion σκηνή με το ongoing project της «Wetness». Πρόσφατα, παρουσίασε τη νέα της δουλειά στο πρώτο virtual London Fashion Week, ενώ διεκδικεί το έπαθλο του Dazed100 ως η πιο επιδραστική νέα καλλιτέχνις.

Οι δημιουργίες της έχουν φορεθεί από celebrities, όπως η FKA Twigs και η Kylie Jenner, ενώ φέτος το καλοκαίρι η Di Petsa θα συνεχίσει τα online workshop της, που αποτελούν κομμάτι μιας συνεχόμενης εξερεύνησης της θηλυκότητας και του γυναικείου σώματος.. Τα καλοκαίρια, η σχεδιάστρια αφήνει το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, και περνά περίπου 2,5 μήνες στο σπίτι της οικογένειάς της στο Δρυό. Ποιες είναι, όμως, οι αγαπημένες της συνήθειες και μέρη;

dipetsa

Αγαπημένη ρουτίνα: Μου αρέσει να σηκώνομαι με την Ανατολή του ηλίου και να κάνω γιόγκα στη παραλία του Δρυού.

Για βουτιές: Στο λιμανάκι του Δρυου και στον Μώλο.

Για φαγητό: Στην Αλυκή στο Μουράγιο, στον Μώλο στον Γιαννάκο.

Για ποτό: Στον Δρυό στο Resalto.

Το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα: Στον φάρο στο Μοναστήρι μετά από περπάτημα στο μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα.

Η πολυτέλειά μου: Ένα energy healing massage στο Tao’s.

Κάποιος που έρχεται για πρώτη φορά στην Πάρο πρέπει να: Κάνει βόλτα στα πολλά μοναστήρια που έχει το νησί και στο Αρχαιολογικό μουσείο, να επισκεφτεί τις στοές των αρχαίων λατομείων, να χαθεί στα σοκάκια των Λευκών, να πιει το ουζάκι του με τους ψαράδες νωρίς το πρωί στη Νάουσα, να δοκιμάσει λιαστό κρασί και να περπατήσει στο βυζαντινό μονοπάτι.

Φωτογραφίες: @dipetsa