Δήμαρχος Πάρου: Προσκαλεί τον κόσμο στο νησί για μοναδικές διακοπές

Απέδειξε, από την πρώτη στιγμή, που ανέλαβε καθήκοντα ότι έχει όραμα και ότι μία νέα εποχή ξεκινούσε για το νησί μαζί με τη θητεία του. Ο Μάρκος Κωβαίος, ο Δήμαρχος της Πάρου, στάθηκε σαν γνήσιος στρατιώτης μπροστά στη μάχη με τον κορονοϊό, κατάφερε να «θωρακίσει» το μέρος του και, πλέον, μπορεί να είναι υπερήφανος για όσα κατάφερε σε αυτό το δύσκολο διάστημα. διαβάστε περισσότερα

Paros as Photographed
by Meletis Miras
about

About

Το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, αλλά και ένα σταυροδρόμι θαλάσσιων δρόμων, η Πάρος, πρωταγωνιστεί στον χάρτη της Ελλάδας και θεωρείται ένας από τους προορισμούς που αξίζει να επισκεφτείτε για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και διακοπών. Η μακρά ιστορία της, ο ναός της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, τα γραφικά χωριουδάκια, οι υπέροχες παραλίες, οι «πρωταγωνίστριες» Παροικιά και Νάουσα, το έντονο πολιτιστικό στοιχείο, η αναλλοίωτη στο χρόνο αισθητική, η ζεστή αγκαλιά των ντόπιων, οι τουριστικές υποδομές, φέρνουν το νησί στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ταξιδιωτών, είτε Ελλήνων είτε ξένων, που βάζουν βαθιά στην καρδιά τους αυτό το μέρος.

Στη αντίπερα όχθη, η Αντίπαρος, αυτό το μικρό βραχώδες κατοικημένο νησί του Νοτίου Αιγαίου, όπου χτυπά η καρδιά των Κυκλάδων. Μόλις ένα ναυτικό μίλι από την Πάρο, διατηρεί τη δική τη δική της ιστορία και ταυτότητα, που γοητεύει τον κάθε επισκέπτη, ενώ τα τελευταία χρόνια  έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό που την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Πάντα με μποέμ αισθητική και γραφικότητα, ξεχωρίζει για τη φυσική της ομορφιά, τα καλαίσθητα μαγαζιά της με παραδοσιακά χαρακτηριστικά, αλλά και για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργεί την αίσθηση ότι ο «χρόνος σταματά».

επικοινωνία

Επικοινωνία

‭+30 698 5111500

Καλέστε στον παραπάνω αριθμό για οποιαδήποτε πληροφορία

email address: info@welcometoparos.com

έχετε επιχείρηση;

Επικοινωνία

‭+30 698 5111500

Καλέστε στον παραπάνω αριθμό για οποιαδήποτε πληροφορία

email address: info@welcometoparos.com

P-MUSIC
P-TV
P-ISLAND

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ